سمن بویان،نهال عشق
 



مراسم یادبود مرحوم آیت الله #ایمانی در حوزه علمیه خواهران استان فارس برگزار شد
مراسم یادبود مرحوم #آیت_الله_ایمانی نماینده ولی‌فقیه در #استان_فارس و امام‌جمعه #شیراز با حضور طلاب و مسئولان مدارس علمیه خواهران شهر شیراز برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اطلاع‌رسانی حوزه‌های علمیه خواهران، «آیت‌الله #علی_شیخ_موحد» مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در مراسم ترحیم حضرت آیت‌الله ایمانی نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز در جمع طلاب و مسئولان مدارس علمیه خواهران شهر شیراز با اشاره به اینکه مدارس علمیه خواهران این مجلس بزرگداشت را بر اساس وظیفه وجدانی برگزار کرده‌اند، گفت: این مجلس در راستای بزرگداشت عالم عالیقدری که عمر شریف خود را در راه خدمت به اسلام و مسلمین سپری کرده و اکنون به جوار حق دعوت شده و دعوت را لبیک گفته است. ک کار بسیار خوبی است.
وی در تشریح مسئله مرگ بیان کرد: امام سجاد در روز عاشورا که صورت‌ها برافروخته بود، حالت آرامش عجیبی در سید و سالار شهیدان مشاهده کردند و علت را جویا شدند. حضرت اباعبدالله الحسین فرمودند صَبرًا بَنِی الکِرامِ ، فَمَا المَوتُ إلاّ قَنطَرَةٌ تَعبُرُ بِکُم عَنِ البُؤسِ والضَّرّاءِ إلَى الجِنانِ الواسِعَةِ
#آیت_الله_شیخ_موحد به بیان معنای «#قنطره» پرداخت و افزود: این کلمه دو معنا دارد؛ یکی ب معنای کسی که صحراگردی را رها کند و شهرنشین شود. معنای دیگر به معنای کسی است که مال زیادی به او رسیده باشد. لذا هر دو معنای این کلمه مهم است.
وی با اشاره به اینکه #امام#حسین(ع) #مرگ را به کلمه «قنطره» تعبیر کرده‌اند، اضافه کرد: معمولاً موت با اکراه دیگران و بازماندگان در هر شرایط و با هر سنی همراه بوده است. اما در باب خود میت، چه کسی می‌تواند مرگ را قنطره بداند. این کلام معصومی است که در ساعت لقاء این حرف را بیان کرده است. یقیناً آن ساعت، ساعت ملاقات با خدا بوده است که مرگ را هم مال کثیر و هم از بدویت(بادیه‌نشینی) خارج شدن و سکونت در امصار می‌داند.
مدیر #حوزه_علمیه_خواهران_استان_فارس با تأکید بر اینکه هرگاه انسان در راه #حق باشد، از مرگ هراسی ندارد، اظهار کرد: مسئله ترسیدن و نترسیدن از مرگ یک امر بدون مقدمه نیست. این‌طور نیست که کسی این توان را داشته باشد که بگوید از مرگ نمی‌ترسم.
وی با اشاره به اینکه با تفکر هم نمی‌توان به قنطره بودن موت رسید، گفت: یک سلسله اعمالی لازم است که انسان مرگ را قنطره یعنی مال کثیر و خروج از بدویت بداند.
آیت‌الله موحد سه عمل را موجب رسیدن به فهم قنطره بودن مرگ دانست و افزود: یکی از آن اعمال #راستگویی است. چراکه به تعبیر امام علی(ع) هرکس در این دنیا راست گفت، راست می‌شنود. چون حقیقت دنیا که #دنیا یک فریب‌دهنده بسیار قوی است را می‌فهمد.
وی دومین عمل برای رسیدن به فهم قنطره بودن مرگ را اکتفای انسان ب #انجام_وظیفه دانست و یادآور شد: وظیفه انجام دادن مسئله مهمی است. اکثر امامزاده‌هایی که مقام‌های بزرگ دست پیدا کردند مانند حضرت #احمد_بن_موسی و سید محمد(ع) باکمال صداقت به مردمی که گمان می‌کردند ولایت را بعد از امام معصوم با ایشان است، فرمودند ولایت تعلق به شخص دیگری دارد.
#مدیر_حوزه_علمیه_خواهران_استان_فارس تأکید کرد: انجام وظیفه یک عنصری مهم دارد و آن اینکه انسان با خودش مغالطه نکند و بر اساس یک توجیه علمی و استدلال وظیفه خود را معین کند.
وی با اشاره به اینکه #مروت و مردانگی فارغ از مرد یا زن بودن است، یادآور شد: انسان باید در عمر خود بر اساس مروت حرکت کرده و ضعیف را پایمال نکند و قوت قوی باعث حق دادن به او نشود.
آیت‌الله موحد با اشاره به اینکه مرگ، حرکت و جابجایی از یکجا به‌جایی دیگر است، اضافه کرد: مرگ، تمام شدن نیست و بر اساس #فلسفه چیزی که موجود شد، معدوم نمی‌شود. ما درعالم موت، جابجایی را قبول داریم که در قرآن هم ذکر شده است.
وی تأکید کرد: اما اینکه انسان‌ها در عالم دیگری هستند یا خیر، باید گفت آن سرا، سرای آشنایی با هم ردیف ها و هم پایه ها است. لذا ما مرگ را تمام شدن نمیدانیم، بلکه بقا در سرایی می دانیم که هیچکدام از تعلقات در آنجا وجود ندارد. اما عناصر معاد که #معاد هم جسمانی و هم روحانی است را تحقیقا نمی توان مشخص کرد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
[سه شنبه 1397-02-25] [ 12:16:00 ب.ظ ]




این هم شاخه گل مهربانی
با احترام تقدیم به همه #اساتید_محبوب_من

152567077520180507_091909.jpg

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[دوشنبه 1397-02-17] [ 12:45:00 ب.ظ ]




#استاد_محبوب_من
#خانواده_شهیدان_جنیدی
خانم بتول جنیدی، مادر شهیدان جنیدی، 15 ساله بود که به عقد پسرعمویش حاج احمد جنیدی در آمد و همراه او، از پیشوای ورامین به قم رفت. حاج احمد جنیدی در حوزه‌ علمیه قم، طلبه بود. آن دو زندگی ساده‌ای را شروع کردند و صاحب چهار پسر شدند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، احمد جنیدی امام‌جمعه شهرستان رودسر شد و با خانواده‌اش به آنجا رفت. با شروع جنگ تحمیلی نخست نصرالله و سپس رضا و محمد به جبهه رفتند که هر سه شهید شدند و آخرین پسر خانواده یعنی عبدالحمید نیز بعد از جنگ و پس از مدت‌ها تحمل درد و رنج ناشی از مسمومیت شیمیایی در سال 79 به شهادت رسید.
خانم جنیدی که مدیر و موسس مدرسه علمیه خواهران فاطمیه در پیشوای ورامین است، در حال حاضر هیچ فرزندی ندارد و تنها با عروسش همسرشهید محمد جنیدی زندگی می‌کند.(خبرگذاری تسنیم)
#استاد_محبوب_من این دو بانوی بزرگوار هستند.آشنایی من با این خانواده در سال 79 بود .در سختی ها ودوری از خانواده ، یاد این اساتید محترم مرا تسکین میدهد . خداوندا بر توفیقاتشان بیفزا.

1525675942didar-agha-300x211.jpg

1525675942joneydi-ha-187x300.jpg

1525675942index.jpg

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 12:45:00 ب.ظ ]




#استاد_محبوب-من
مادر شهیدان جنیدی
کتاب “مگر چشم تو دریاست"درباره شهیدان جنیدی
#معرفی_کتاب

مگر چشم تو دریاست!

مرحوم حجت الاسلام و المسلمین جنیدی و شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی به روایت همسر و مادری مجاهد
248 بازدید
0

مولف : جواد کلاته عربی

ناشر کتاب : روایت فتح

مولف : جواد کلاته عربی

ناشر کتاب : روایت فتح

وزن(گرم) : 315

شابک : 978-600-330-026-2

نوع جلد : جلد نرم

قطع : رقعی

سال نشر : 1394

شمارگان : 1100

چاپ جاری : 1

تعداد صفحات : 253

1525677359joneydi-ha-187x300.jpg

1525677359img6.jpg

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 12:44:00 ب.ظ ]




دیروز سرکار بودیم سرکار خانم خواجه مدیر محترم حوزه آباده طشک فارس به همراه امام جمعه محترم ومعاون محترم فرهنگی به اتاق ما تشریف آوردند :
جهت تبریک اعیاد شعبانیه و مقام والای استاد یک شاخه گل تقدیم کردند…
#استاد_اخلاق نیازی به حرف ندارد عمل مهم است
#استاد_محبوب_با_عملش_محبوب شده نه با حرف
جامه ما به عامل به اخلاق نیاز دارد نه به عالم به اخلاق. درس اخلاق گفتن راحت است وعمل کردن سخت ودشوار
خدایابرتوفیقات اساتید اخلاقی که زمینه پرورش ما را فراهم کردند بیفزا. الهی امین
این هم شاخه گل مهربانی
با احترام تقدیم به همه #اساتید_محبوب_من

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 09:50:00 ق.ظ ]




#استاد_محبوب_من
در طول دوران تحصیلم بااساتید زیادی آشنا شدم ونام بردن از آنها به دلیل اینکه ذهنم یاری نمیکند شاید اجحاف به اساتیدی باشد که ذهن کوچک من آنها را به یاد نمی آورد چرا که زمان تحصیل سطح دو به دلایلی در چندین حوزه درس خواندم از جمله حوزه علمیه#پیشوا_ورامین که این دوران نقطه عطفی در زندگی بنده بود به دلیل آشنایی با#استاد_اخلاق مدیر محترم حوزه سرکار خانم جنیدی #مادر_شهیدان_رضا_محمد_نصراله_عبدالحمید جعفری جنیدی
#مادری_صبور_مقاوم_باایمان_مهربان و…
دربرنامه صحبگاه ما را با چگونه زیستن وتوجه به وظایف همسری ومادری آشنا کرد .
وصف این بانوی بزرگ بوسیله کلمات سخت ودشوار است ومن هم ناتوان ازبیان آن همه خوبی ومهربانی این #استاد_اخلاق
وعروسی که بعد از شهادت همسرش در کنار مادر شوهر مانده وبا او زندگی میکند .ایشان هم که معاون حوزه ما بودند #استاد_اخلاق بودند.
#رابطه_صمیمانه_عروس_و_مادرشوهر.
چهار پسر ،تمام پسرانش را در راه اسلام فدا کرده وبود ،مثل کوه استوار ومقاوم ایستاده و ما را به صبر دعوت میکرد ومیگفت رهبر را تنها نگذارید .
خداوند به توفیقاتش بیفزاید.

1525666985img6-1-1.jpg

1525666984dscn9366-1.jpg

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 09:05:00 ق.ظ ]




#خدا_کند_که_بیایی

تقصیرات مارا نادیده بگیر و بیا که سخت محتاجیم ودرمانده

بیا وببین …

بیا اینجا دلداگان تو سختی اند و…

بیا جان مادرت زهرا سلام الله علیها بیا

 بیا   تا دنیا گلستان شود

بیا که توخود به تنهایی میتوانی دنیا ی ما را گلستان کنی …بیا مهدی جان بیا

موضوعات: مهدویت, تولیدی  لینک ثابت
[پنجشنبه 1397-02-13] [ 08:44:00 ق.ظ ]




خداکند که بیایی

وقتی میگوییم خدا کند که بیایی

…شاید بگویی خداکند که بخواهید 

خدا نمیخواهد تاریخ برای  بار دوازدهم  دیگر تکرار شود…..امام که بود مردم هم بودند  11 امامی که به دنبال بیدا کردن مردم بودند و مردم در جهل ونادانی … مردمی که هدایت نمیخواستند وبه دنبال مال دنیا وشهوات و…

الان زمان آخرین امام هستیم .امام همیشه حاضر است و ما سر در گریبان جهالت و شهوات دنیا .

او حضور دارد وحضورش همیشگی است …ما هستیم که در این مسیر غایبیم ..

وقتی مسیر یکی نباشد امکان دیدن نیست مگر میشود  به بیراهه رفت و انتظار دیدن یار داشت …..

وای به حال زار من ….

وای …

موضوعات: مهدویت, تولیدی  لینک ثابت
 [ 08:34:00 ق.ظ ]




جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید.آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد.در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند
کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:17:00 ق.ظ ]




#جوجه_حلزونی

مواد لازم جوجه حلزونی

سینه مرغ 4 عدد
آبلیمو 4 قاشق سوپ خوری
آب پیاز 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
خلال پسته به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم

طرز تهیه
در ظرفی روغن‌زیتون، آبلیمو و آب پیاز را بریزید و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. حالا تکه‌های مرغ را که به‌صورت نوارهای باریک و بلند برش داده‌اید داخل آن قرار دهید و به مدت 4-3 ساعت استراحت دهید تا تکه‌های مرغ کاملا مزه‌دار شوند.
بعد از این مدت، مرغ‌ها را از مخلوط خارج کرده و آغشته به زعفران کنید. حالا به‌آرامی آنها را لوله کنید. رول‌ها را با خلال‌دندان محکم کنید، سپس آنها را به سیخ بکشید. ابتدا و انتهای سیخ‌ها دو عدد گوجه‌فرنگی قرار دهید. سیخ‌ها را داخل توری کباب قرار دهید تا سیخ‌های چوبی موقع کباب کردن، نسوزند. حالا آنها را کباب کنید.
زرشک‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند، سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید. وقتی کباب‌ها آماده شدند، جوجه‌ها را از سیخ خارج کنید، سپس همراه با زرشک؛ خلال پسته و در صورت تمایل سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده روی ظرف برنج را تزئین کنید.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:14:00 ق.ظ ]




مواد لازم برای کوکوی هفت لشگر
روغن به میزان لازم
زعفران (دم کرده) به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آرد سیب زمینی 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ 6عدد
گوشت (چرخکرده) 150گرم
پیاز 2عدد
لوبیا سبز 250گرم
سیب زمینی 4عدد
بادمجان بادمجان 6عدد
کدو سبز 3عدد
خلال بادام به میزان لازم
زرشک به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن بادمجانها آنها را به صورت چهارگوش (نگینی) خرد کرده، روی آنها نمک می‌پاشیم و به مدت 1 تا 2 ساعت کنار تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس بادمجان‌ها را می‌شوییم و پس از خشک کردن، آنها را در کمی روغن سرخ می‌کنیم.کدو و یب‌زمینی‌ها را به صورت چهارگوش خرد و کمی سرخ می‌کنیم. لوبیاها را شسته، خرد می‌کنیم و به مدت 3 دقیقه در آب‌نمک می‌جوشانیم. (لوبیا را که اضافه می‌کنید آب بجوشد) سپس آنها را آبکشی کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم.پیاز را نگینی خرد و کمی سرخ می‌کنیم.گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم.تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم.آرد سیب‌زمینی را همراه با بقیه‌ی مواد به تخم‌مرغ‌ها می‌‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم.در تابه ای روغن را داغ کرده، مواد آماده شده را در آن می‌ریزیم و روی آن را صاف می‌کنیم.درب تابه را می‌گذاریم و آن را روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا کوکو خودش را بگیرد. بعد از گذشت این مدت، کوکو را برمی‌گردانیم و بدون درپوش طرف دیگر را نیز سرخ می‌کنیم. خلال بادام را با مقداری زعفران دم کرده، زرشک و گوجه‌فرنگی تفت می‌دهیم و کوکو را پس از آماده شدن با این مخلوط تزیین می‌کنیم.

نکات
توجه داشته باشید که همه‌ی مواد نیمه‌سرخ شده‌اند.بنابراین نیاز به پخت طولانی نیست و ممکن است کوکوی شما بسوزد.
این کوکو را می‌توانید در فر با حرارت 200 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه طبخ کنید تا زیر و روی آن یکنواخت سرخ شود.
قطر این کوکو باید حدوداً 5 سانتی‌متر باشد.
میتوانید از این مواد به صورت کتلت هم استفاده کنید یا آن را در قالی ریخته و به شکل دلخواه در آورید.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:11:00 ق.ظ ]




غذای گیلانی

مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :
سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
آب 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا :

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

 


گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

 


بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

 


تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

 

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

 

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:09:00 ق.ظ ]




 

کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می‌شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کباب زردک آشنا می‌شوید.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم

زردک متوسط: 4 عدد، رنده ریز شده

آرد نخودچی: به مقدار لازم

پیاز کوچک: یک عدد، رنده ریز شده

نمک: نوک چاقو

زردچوبه: به مقدار لازم

شکر: 1/4 لیوان

آب: 1/4 لیوان

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 – گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله 2 – آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.

مرحله 3 – از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله 4 – برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.

مرحله 5 – کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات:

* در صورتی که مایل هستید کباب مزه‌ای ملس داشته باشد، می‌توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.

* در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

*در صورتی که بخواهید اندازه کباب‌ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کباب‌ها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:05:00 ق.ظ ]





گوشت و لوبیا یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که در قابلمه‌های مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه تیلیت شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت گوسفند: 100 گرم (بهتره گوشت دنده باشه)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: 500 گرم
لوبیا سفید: 2 پیمانه
برنج: 1/3 پیمانه
پیاز :یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

طرز تهیه:

قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز نمک و فلفل در قابلمه می‌گذاریم و کف جاصل از گوشت را می‌گیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند.(نیم ساعت زودپز یا یکساعت دز قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می‌کنیم.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:03:00 ق.ظ ]




کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی:

گوشت چرخ شده 300 گرم
هویج یا نرگسی رنده شده 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی به میزان لازم
شکر 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری

مواد میانی کوفته هلوی شیرازی:

پیاز بزرگ جهت پیاز داغ 1 عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به میزان لازم.
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می‌ریزیم، به مقدار لازم ادویه می‌زنیم و کاملا ورز می‌دهیم. کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می‌ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچی را به مایه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم، تخم مرغ را درون آن می‌شکنیم و باز هم ورز می‌دهیم و به تدریح آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم تا انسجام بگیرد.

به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می‌کنیم. باید دقت کنیم بین کوفته‌ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می‌رود و باز می‌شود. سپس کوفته‌های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می‌گذاریم که کوفته‌ها باز نشوند.

برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می‌کنیم. آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.کپی از کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 08:02:00 ق.ظ ]




اعمال شب و روز نیمه شعبان

شب نیمه شعبان، شب بسیار مباركى است. از امام جعفر صادق علیه السلام روایت است كه از امام محمدباقر علیه‌السلام در مورد فضیلت شب نیمه شعبان سؤال شد؛ امام فرمود آن شب بعد از لیلة القدر افضل شب‌ها است. در آن شب خداوند به بندگان، فضل خود را عطا مى‌فرماید و ایشان را به مَنّ و كَرَم خویش مى‌آمرزد.پس سعى و كوشش كنید در تقرّب جستن به سوى خداى تعالى در شب نیمه شعبان، كه آن شبى است كه خدا قسم یاد فرموده به ذات مقدس خود كه سائلى را از درگاه خود تا زمانی كه مطلب گناهی را درخواست نکند؛ دست خالى برنگرداند.

 

و آن شبى است كه قرار داده حق تعالى آن را از براى ما به مقابل آن كه قرار داده شب قدر را براى پیغمبر ما صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ آله. پس كوشش كنید در دعا و ثنا بر خداى تعالی و از جمله بركات این شب مبارك آن است كه ولادت با سعادت حضرت صاحب عصر امام زمان ارواحُنا لَهُ الفداء در سحر این شب سال دویست و پنجاه و پنج در سامراء واقع شده و باعث مزید شرافت این شب مبارك شده است.

 

براى شب نیمه شعبان چند عمل وارد شده است:

1- یکی از اعمال شب نیمه شعبان غسل است، كه باعث تخفیف گناهان مى‌شود.

 

2- احیاء این شب به نماز و دعا و استغفار. و در روایت است كه هر كس شب نیمه شعبان را احیا دارد؛ نمیرد دل او در روزى كه دل‌ها بمیرند.

 

3-یکی دیگر از اعمال شب نیمه شعبان، زیارت امام حسین علیه السلام است كه افضل اعمال شب نیمه شعبان است.و باعث آمرزش گناهان است و هر كس بخواهد با او مصافحه كند روح صد و بیست و چهار هزار پیغمبر زیارت كند آن حضرت را در این شب و اَقَلِّ زیارت آن حضرت آن است كه به بامى برآید و به جانب راست و چپ نظر كند پس سر به جانب آسمان بلند كند و زیارت كند آن حضرت را به این كلمات:

 

“اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكَ وَ رَحْمَةُاللّهِ وَ بَرَكاتُهُ.” و هر كس در هر كجا باشد در هر وقت كه آن حضرت را به این كیفیت زیارت كند امید است كه ثواب حجّ و عُمره براى او نوشته شود .

 

4- خواندن دعایی كه شیخ و سیّد نقل كرده‌اند و به منزله زیارت امام زمان صلوات الله و سلامُه عَلَیْهِ است.

 


اَللّهُمَّ بِحَقِّ لَیْلَتِنا (هذِهِ) وَ مَوْلُودِها

خدایا به حق این شبى كه ما در آنیم و به حق آن كس كه در آن به دنیا آمده

 

وَ حُجَّتِكَ وَ مَوْعُودِهَا الَّتى قَرَنْتَ اِلى فَضْلِها فَضْلاً فَتَمَّتْ كَلِمَتُكَ

و حجتت و موعود آن كه همراه كردى به فضیلت این شب فضیلت دیگرى و بدین سبب تمام شد كلمه تو

صِدْقاً وَ عَدْلاً لا مُبَدِّلَ لِكَلِماتِكَ وَلا مُعَقِّبَ لاِیاتِكَ نُورُكَ الْمُتَاَلِّقُ

به راستى و عدالت تغییر دهنده‌اى براى كلمات تو نیست و پس زننده‌اى براى آیات تو نیست آن نور درخشانت

وَ ضِیاَّؤُكَ الْمُشْرِقُ وَ الْعَلَمُ النُّورُ فى طَخْیاَّءِ الدَّیْجُورِ الْغائِبُ

و آن روشنى فروزانت و آن نشانه نورانى در شب تاریك ظلمانى آن پنهان

 

الْمَسْتُورُ جَلَّ مَوْلِدُهُ وَ كَرُمَ مَحْتِدُهُ وَالْمَلاَّئِكَةُ شُهَّدُهُ وَاللّهُ ناصِرُهُ……..

غایب از انظار كه ولادتش بزرگ و كریم الاصل بود و فرشتگان گواهان اویند و خدا یاور…..

 

موضوعات: فرهنگی  لینک ثابت
[سه شنبه 1397-02-11] [ 01:35:00 ب.ظ ]




روز میلاد امام زمانم

روز میلاد امام مهربانی ها

روز میلاد عشق

روز میلاد غایب ازنظر

متی ترانا ونراک

دستم بگیر

……

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 01:00:00 ب.ظ ]




ای معلم ای شمع فروزان

ای معلم ای نور درخشان

ای معلم ای هدایتگر

ای معلم ای ………..

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
 [ 12:12:00 ب.ظ ]




#روز_کارگر

#روز_کارگر

#تجلیل_از_کارگران_ایرانی

بکارگیری کارگران ایرانی است نه کارگران خارجی.

استفاده از#محصولات_ایرانی

#حمایت_از_کالای_ایرانی

 

ادامه »

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
 [ 11:53:00 ق.ظ ]




#پای_تجربه_استاد
یک تجربه از اوایل تدریسم در دانشگاه
کلاس اخلاق اسلامی بود رفتم سر کلاس ،نگاهی به دانشجوها انداختم …با تعجب فکر کردم برای دانشجوهایی که از خودم بزرگتر هستند….. بعضی از آنها بچه هاشون هم دانشجو بودند … ربطی ندارد من وظیفم تدریس است چه فرقی میکند چه سن وسالی باشند …
با احوال پرسی شروع کردم
به عقیده من شاگرد در مرحله اول بایداستادرا باور داشته ومحبوب شاگرد باشی تا بتوانی تاثیر مثبتی ایجاد کنی …
آن روز کلاس به خوبی تمام شد
بحث آزاد کلاس هفته بعد نا خواسته بحث پوشش بود وکلاس با همکاری وبحث دانشجویان ودر پایان جمعبندی خودم تمام شد با پوشش های بعضا غیر قابل قبول آن هم در محیط علمی..
هفته سوم : سرکلاس بودم .در کلاس باز شد خانمی با قامت بلند چادر به سر ،سربند هم پوشیده بود…استاد اجازه هست …
چشمانم گرد شده بود بی اختیار قد وقامتش را برانداز کردم گفتم شما….
با تعجب گفت: استاد من دانشجوی این کلاسم .
خواهش میکنم بفرمایید .
وقت حضور وغیاب :خانم ….همانخانمچادری دستش بالا کرد وگفت بله .
خدایا چه وقار ومتانتی،این همان دختر بد حجاب و…است چقدر با پوشش زیباست …..
این دانشجو بعد از کلاس گفت : استاد خیلی بهمنگفتند امل، اما حرفهای شما خیلی تاثیرگذار بود من راهم را انتخاب کردم میشه شماره تلفنتون بدید هروقت سوال داشتم مزاحمتون بشم.
گفتم :حتما
این دانشجو اهل کرمانشاه بود وتا چند سال بعد با من تماس داشت .

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 09:56:00 ق.ظ ]




خورش باقلا قاتق

لوبیا کشاورزی 2 لیوان . شوید خشک 2 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 2 عدد . سیر 4 حبه

این خورشت از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف میباشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نامهای لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچه باقالا هم معروف میباشد.

 

طرز تهیه : لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و 2 بار بار آب آن را تعویض کنید سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید ، سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود 2 – 3 لیوان آب اضافه کنید ( آب باید تا 1 بند انگشت روی مواد را بگیرد ) ، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقلا بپزد و اب خورش کم شود ( هر 5 دقیقه به آرامی خورش را کمی هم بزنید تا ته نگیرد ).

 

پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد سپس خورش را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید ( گیلانی ها این خورش را همراه با برنج ، ماهی دودی یا تخم ماهی شور مصرف میکنند ).

نکته ها : از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید زیرا باعث دیر پختن لوبیاها میشود ، اگر به بوی سیر تازه حساسیت دارید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید ، اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.

مقدار تخم مرغ در این خورشت کاملا سلیقه ای است ، میتوانید از تخم مرغ تنها در داخل خورشت استفاده کنید یا فقط به عنوان تزئین روی ان تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید ، مقدار غلظت این خورشت به ذائقه افراد بستگی دارد ، اگر خورش را سفت تر میپسندید کمی صبر کنید تا آب آن کشیده شود ، در صورت موجود نبودن این نوع باقلا از باقلای سبز ریز یا لپه باقالی هم میتوانید استفاده کنید.

کپی از کوثرنت
نمایش کمتر

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
[دوشنبه 1397-02-10] [ 09:17:00 ق.ظ ]





طرز تهیه کاچی:
نصف لیوان استاندارد آرد و یک قاشق غذاخوری آرد برنج رو تفت میدیم تا حدی که رنگش طلایی بشه و بوی خوبی از آرد بیرون بیاد مواظب باشین که نسوزه. کنار میذاریم و حالا داخل قابلمه دیگه 100 گرم کره حیوانی (شکلی) رو آب میکنیم و یک قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و سه قاشق غذاخوری پودر گردو یا میتوان هر یک قاشق رو از مغزهای دیگه مثل پودر پسته، بادام، گردو استفاده کرد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد آرد تفت داده رو داخل قابلمه الک میکنیم و همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم و نصف لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم و بعد نصف قاشق چایخوری زعفران سائیده رو می‌ریزیم خوب هم میزنیم و دو لیوان شیر و یک لیوان آب که نصفش رو گلاب ریختیم (بهتر و خوشمزه تر میشه) اضافه میکنیم چون کاچی به طب گرم معروفه چند تکه همون دو سه تکه نبات زعفرانی یا بیرنگ هر کدوم که در منزل داشتید اضافه میکنید و خوب هم میزنیم تا زمانی که مثل فرنی غلیظ بشه بعد اجاق رو خاموش کرده داخل ظرف مورد نظر ریخته و تزیین میکنیم. نوش جان

کپی از کوثرنت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
[پنجشنبه 1397-02-06] [ 08:38:00 ق.ظ ]




موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[سه شنبه 1397-02-04] [ 11:34:00 ق.ظ ]




ولادت با سعادت دردانه های پیامبر مهربانی ها مبارک
موضوعات: فرهنگی  لینک ثابت
[یکشنبه 1397-02-02] [ 12:24:00 ب.ظ ]




چگونه#حساب-کاربری-خود را در3تلگرام-حذف-کنیم؟
اگر به دلایل مختلف قصد حذف حساب کاربری خود از نرم‌افزار پیام‌رسان تلگرام را دارید، با مراجعه به آدرس https://telegram.org/deactivate می‌توانید این فرایند را به سادگی امکان‌پذیر سازید. به این منظور در کادری که در صفحه یادشده مشاهده می‌کنید شماره تلفن همراه خود را با فرمت ” (شماره همراه)(کدکشور)+” وارد کرده (به عنوان مثال +980913….) و منتظر دریافت پیامکی حاوی کد تایید روی گوشی خود باشید. با وارد کردن کد تایید در قسمت Confirmation Code و ورد به سرویس، هشداری با مضمون حذف تمامی پیام‌ها، گروه‌ها و لیست مخاطبین در پرتو حذف حساب تلگرام، پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

در صورتی که از حذف حساب منصرف شده‌اید و قصد تغییر شماره مورد استفاده خود را دارید، در این بخش با کلیک روی لینک Click here که با رنگ آبی مشخص شده می‌توانید این راهکار را عملی سازید.

در بند پایانی نیز تلگرام تاکید کرده که در صورت محدود شدن فعالیت شما به علت موارد مرتبط با ارسال اسپم، حذف حساب کاربری محدودیت‌های موجود را از میان نخواهد برد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
 [ 09:05:00 ق.ظ ]