طرز تهیه کاچی: |
طرز تهیه کاچی:
نصف لیوان استاندارد آرد و یک قاشق غذاخوری آرد برنج رو تفت میدیم تا حدی که رنگش طلایی بشه و بوی خوبی از آرد بیرون بیاد مواظب باشین که نسوزه. کنار میذاریم و حالا داخل قابلمه دیگه 100 گرم کره حیوانی (شکلی) رو آب میکنیم و یک قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و سه قاشق غذاخوری پودر گردو یا میتوان هر یک قاشق رو از مغزهای دیگه مثل پودر پسته، بادام، گردو استفاده کرد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد آرد تفت داده رو داخل قابلمه الک میکنیم و همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم و نصف لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم و بعد نصف قاشق چایخوری زعفران سائیده رو میریزیم خوب هم میزنیم و دو لیوان شیر و یک لیوان آب که نصفش رو گلاب ریختیم (بهتر و خوشمزه تر میشه) اضافه میکنیم چون کاچی به طب گرم معروفه چند تکه همون دو سه تکه نبات زعفرانی یا بیرنگ هر کدوم که در منزل داشتید اضافه میکنید و خوب هم میزنیم تا زمانی که مثل فرنی غلیظ بشه بعد اجاق رو خاموش کرده داخل ظرف مورد نظر ریخته و تزیین میکنیم. نوش جان
کپی از کوثرنت
سلام دوست عزیز من خیلی طرز تهیه کاچی را دوست داشتم بدانم ممنون
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1397-02-06] [ 08:38:00 ق.ظ ]
|