کوکوی هفت لشگر |
مواد لازم برای کوکوی هفت لشگر
روغن به میزان لازم
زعفران (دم کرده) به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آرد سیب زمینی 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ 6عدد
گوشت (چرخکرده) 150گرم
پیاز 2عدد
لوبیا سبز 250گرم
سیب زمینی 4عدد
بادمجان بادمجان 6عدد
کدو سبز 3عدد
خلال بادام به میزان لازم
زرشک به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن بادمجانها آنها را به صورت چهارگوش (نگینی) خرد کرده، روی آنها نمک میپاشیم و به مدت 1 تا 2 ساعت کنار تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس بادمجانها را میشوییم و پس از خشک کردن، آنها را در کمی روغن سرخ میکنیم.کدو و یبزمینیها را به صورت چهارگوش خرد و کمی سرخ میکنیم. لوبیاها را شسته، خرد میکنیم و به مدت 3 دقیقه در آبنمک میجوشانیم. (لوبیا را که اضافه میکنید آب بجوشد) سپس آنها را آبکشی کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.پیاز را نگینی خرد و کمی سرخ میکنیم.گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و تفت میدهیم.تخممرغها را در ظرفی شکسته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه میکنیم و خوب میزنیم.آرد سیبزمینی را همراه با بقیهی مواد به تخممرغها میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم.در تابه ای روغن را داغ کرده، مواد آماده شده را در آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم.درب تابه را میگذاریم و آن را روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا کوکو خودش را بگیرد. بعد از گذشت این مدت، کوکو را برمیگردانیم و بدون درپوش طرف دیگر را نیز سرخ میکنیم. خلال بادام را با مقداری زعفران دم کرده، زرشک و گوجهفرنگی تفت میدهیم و کوکو را پس از آماده شدن با این مخلوط تزیین میکنیم.
نکات
توجه داشته باشید که همهی مواد نیمهسرخ شدهاند.بنابراین نیاز به پخت طولانی نیست و ممکن است کوکوی شما بسوزد.
این کوکو را میتوانید در فر با حرارت 200 درجهی سانتیگراد به مدت 45 دقیقه طبخ کنید تا زیر و روی آن یکنواخت سرخ شود.
قطر این کوکو باید حدوداً 5 سانتیمتر باشد.
میتوانید از این مواد به صورت کتلت هم استفاده کنید یا آن را در قالی ریخته و به شکل دلخواه در آورید.کوثرنت
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1397-02-13] [ 08:11:00 ق.ظ ]
|