#جوجه_حلزونی

مواد لازم جوجه حلزونی

سینه مرغ 4 عدد
آبلیمو 4 قاشق سوپ خوری
آب پیاز 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
خلال پسته به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم

طرز تهیه
در ظرفی روغن‌زیتون، آبلیمو و آب پیاز را بریزید و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. حالا تکه‌های مرغ را که به‌صورت نوارهای باریک و بلند برش داده‌اید داخل آن قرار دهید و به مدت 4-3 ساعت استراحت دهید تا تکه‌های مرغ کاملا مزه‌دار شوند.
بعد از این مدت، مرغ‌ها را از مخلوط خارج کرده و آغشته به زعفران کنید. حالا به‌آرامی آنها را لوله کنید. رول‌ها را با خلال‌دندان محکم کنید، سپس آنها را به سیخ بکشید. ابتدا و انتهای سیخ‌ها دو عدد گوجه‌فرنگی قرار دهید. سیخ‌ها را داخل توری کباب قرار دهید تا سیخ‌های چوبی موقع کباب کردن، نسوزند. حالا آنها را کباب کنید.
زرشک‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند، سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید. وقتی کباب‌ها آماده شدند، جوجه‌ها را از سیخ خارج کنید، سپس همراه با زرشک؛ خلال پسته و در صورت تمایل سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده روی ظرف برنج را تزئین کنید.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...