مراسم یادبود مرحوم آیت الله #ایمانی در حوزه علمیه خواهران استان فارس برگزار شد |
مراسم یادبود مرحوم آیت الله #ایمانی در حوزه علمیه خواهران استان فارس برگزار شد
مراسم یادبود مرحوم #آیت_الله_ایمانی نماینده ولیفقیه در #استان_فارس و امامجمعه #شیراز با حضور طلاب و مسئولان مدارس علمیه خواهران شهر شیراز برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اطلاعرسانی حوزههای علمیه خواهران، «آیتالله #علی_شیخ_موحد» مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در مراسم ترحیم حضرت آیتالله ایمانی نماینده ولیفقیه در استان فارس و امامجمعه شیراز در جمع طلاب و مسئولان مدارس علمیه خواهران شهر شیراز با اشاره به اینکه مدارس علمیه خواهران این مجلس بزرگداشت را بر اساس وظیفه وجدانی برگزار کردهاند، گفت: این مجلس در راستای بزرگداشت عالم عالیقدری که عمر شریف خود را در راه خدمت به اسلام و مسلمین سپری کرده و اکنون به جوار حق دعوت شده و دعوت را لبیک گفته است. ک کار بسیار خوبی است.
وی در تشریح مسئله مرگ بیان کرد: امام سجاد در روز عاشورا که صورتها برافروخته بود، حالت آرامش عجیبی در سید و سالار شهیدان مشاهده کردند و علت را جویا شدند. حضرت اباعبدالله الحسین فرمودند صَبرًا بَنِی الکِرامِ ، فَمَا المَوتُ إلاّ قَنطَرَةٌ تَعبُرُ بِکُم عَنِ البُؤسِ والضَّرّاءِ إلَى الجِنانِ الواسِعَةِ
#آیت_الله_شیخ_موحد به بیان معنای «#قنطره» پرداخت و افزود: این کلمه دو معنا دارد؛ یکی ب معنای کسی که صحراگردی را رها کند و شهرنشین شود. معنای دیگر به معنای کسی است که مال زیادی به او رسیده باشد. لذا هر دو معنای این کلمه مهم است.
وی با اشاره به اینکه #امام#حسین(ع) #مرگ را به کلمه «قنطره» تعبیر کردهاند، اضافه کرد: معمولاً موت با اکراه دیگران و بازماندگان در هر شرایط و با هر سنی همراه بوده است. اما در باب خود میت، چه کسی میتواند مرگ را قنطره بداند. این کلام معصومی است که در ساعت لقاء این حرف را بیان کرده است. یقیناً آن ساعت، ساعت ملاقات با خدا بوده است که مرگ را هم مال کثیر و هم از بدویت(بادیهنشینی) خارج شدن و سکونت در امصار میداند.
مدیر #حوزه_علمیه_خواهران_استان_فارس با تأکید بر اینکه هرگاه انسان در راه #حق باشد، از مرگ هراسی ندارد، اظهار کرد: مسئله ترسیدن و نترسیدن از مرگ یک امر بدون مقدمه نیست. اینطور نیست که کسی این توان را داشته باشد که بگوید از مرگ نمیترسم.
وی با اشاره به اینکه با تفکر هم نمیتوان به قنطره بودن موت رسید، گفت: یک سلسله اعمالی لازم است که انسان مرگ را قنطره یعنی مال کثیر و خروج از بدویت بداند.
آیتالله موحد سه عمل را موجب رسیدن به فهم قنطره بودن مرگ دانست و افزود: یکی از آن اعمال #راستگویی است. چراکه به تعبیر امام علی(ع) هرکس در این دنیا راست گفت، راست میشنود. چون حقیقت دنیا که #دنیا یک فریبدهنده بسیار قوی است را میفهمد.
وی دومین عمل برای رسیدن به فهم قنطره بودن مرگ را اکتفای انسان ب #انجام_وظیفه دانست و یادآور شد: وظیفه انجام دادن مسئله مهمی است. اکثر امامزادههایی که مقامهای بزرگ دست پیدا کردند مانند حضرت #احمد_بن_موسی و سید محمد(ع) باکمال صداقت به مردمی که گمان میکردند ولایت را بعد از امام معصوم با ایشان است، فرمودند ولایت تعلق به شخص دیگری دارد.
#مدیر_حوزه_علمیه_خواهران_استان_فارس تأکید کرد: انجام وظیفه یک عنصری مهم دارد و آن اینکه انسان با خودش مغالطه نکند و بر اساس یک توجیه علمی و استدلال وظیفه خود را معین کند.
وی با اشاره به اینکه #مروت و مردانگی فارغ از مرد یا زن بودن است، یادآور شد: انسان باید در عمر خود بر اساس مروت حرکت کرده و ضعیف را پایمال نکند و قوت قوی باعث حق دادن به او نشود.
آیتالله موحد با اشاره به اینکه مرگ، حرکت و جابجایی از یکجا بهجایی دیگر است، اضافه کرد: مرگ، تمام شدن نیست و بر اساس #فلسفه چیزی که موجود شد، معدوم نمیشود. ما درعالم موت، جابجایی را قبول داریم که در قرآن هم ذکر شده است.
وی تأکید کرد: اما اینکه انسانها در عالم دیگری هستند یا خیر، باید گفت آن سرا، سرای آشنایی با هم ردیف ها و هم پایه ها است. لذا ما مرگ را تمام شدن نمیدانیم، بلکه بقا در سرایی می دانیم که هیچکدام از تعلقات در آنجا وجود ندارد. اما عناصر معاد که #معاد هم جسمانی و هم روحانی است را تحقیقا نمی توان مشخص کرد.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1397-02-25] [ 12:16:00 ب.ظ ]
|