غذای گیلانی

مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :
سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
آب 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا :

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

 


گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

 


بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

 


تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

 

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

 

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...