سمن بویان،نهال عشق


اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        





جستجو



Random photo
#شهید_قاسم_قائدی



رتبه
     



    درست کردن قند تزیینی رنگارنگ

    ساخت قند تزئینی در منزل (2 روش ساده و جالب)

    قند تزئینی می‌تواند زیبایی جالب و منحصر بفردی به سینی چای شما ببخشد. برای درست کردن این قند‌های زیبا مواد زیادی نیاز ندارید و حتی با شکر و آب نیز می‌توانید آن را درست کنید.

    قند تزیینی معمولا برای عید نوروز که دید و بازدید ها زیاد است و یا مجالس شادی استفاده می شود. این قندها با شکر یا پودر قند ساخته می شود و با رنگ خوراکی می توان طرح های آن را زیبا تر کرد.
    در این آموزش 2 روش درست کردن قند تزیینی را به شما می آموزد که یکی با وانیل و دیگری با گلاب تهیه می شود.

     

    1- درست کردن قند تزیینی رنگارنگ

    مواد لازم برای قند تزیینی

    4 قاشق غذا خوری شکر1 قاشق غذاخوری آبوانیل 1 پنسنقل ریز به دلخواهرنگ خوراکی 1 قطره (به دلخواه)

     

    طرز تهیه قند تزیینی

    1- شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند.

    2- وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقل های ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

    3- کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالب های گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت.

    4- حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
     
    2- درست کردن قند فانتزی با طعم گلاب

    مواد لازم

    1 لیوان شکر3 قاشق چای خوری گلابرنگ خوراکیقالب شیرینی کوچک

     

    طرز تهیه قند تزیینی با طعم گلاب

    1- ابتدا 2 لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و 2 قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

    2- دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می توانید از 2 یا 3 رنگ استفاده کنید و مخلوط را به 3 بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید.

    3- کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد.

    4- قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از 4 الی 5 ساعت قندها خشک می شوند.

     
     

    نکات مورد توجه برای درست کردن قند تزیینی:

    1- بهتر است زیر قندها کاغذ روغنی بگذارید و یا روی پلاستیک را کمی روغنی که زمان جدا کردن قند ها نشکنند.

    2- می توانید با افزودن مواد طعم دار مانند هل یا دارچین قند های تزیینی با طعم های مختلف درست کنید.
    کپی از کوثرنت

    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
    [چهارشنبه 1397-08-30] [ 08:34:00 ق.ظ ]




    گز آردی خونگی

    یکدونه سفیده تخم مرغ رو خوب بزنید تا پفکی بشه ..یک دوم پیمانه شکر رو با یک چهارم پیمانه گلاب روی حرارت ملایم بزارین تا شکر حل بشه ..یک چهارم پیمانه گلوکز اضافه کنید ( گلوکز رو از لوازم قنادی بگیرین ) وبه مدت پنج دقیقه هم بزنید ..یکقاشق از شربت رو به سفیده زده شده اضافه کنید تا دمای سفیده بالا بره وبعد به مواد اضافه کنید وبا همزن برقی اینقدر بزنید تا مواد سفت بشه ..حرارت رو خاموش کنید و پنجاه گرم مغز پسته یا بادوم بریزین ..سطح کار رو آرد بپاشین وبا کمک دو قاشق از مواد بردارین وروی آرد شکل گز بدین وبعد کلی ذوق کنید …

    #گز_اصفهان#خونگی#خیلی_عالی

    #خاگینه_تبریزی_زعفرانی_بامغز_پسته

    ♨️دستور پخت ???

     

    ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه.

     

    ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید. 2 قاشق ماست ، 2 قاشق آرد و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر ، کمی ﻧﻤﮏ ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه (غلظتشم باید مثل فرنی بشه).

     

    تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد نصف مواد رو کف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خرد شده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌ بهمراه کمی دارچین ، پودر گل محمدی و پودر هل) روی لایه زیرین میریزید و بقیه مواد تخم مرغی رو ، روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه.

     

    وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خوردش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده میکنم.

    کپی از کوثرنت

    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
    [شنبه 1397-08-05] [ 07:26:00 ق.ظ ]





    برای 4 تا 6 نفر
    پیاز : 2 عدد متوسط
    عدس : 1 لیوان
    برنج : 1 استکان
    سبزی آش .
    ( تره، جعفری، اسفناج، کمی گشنیز )
    : 1 کیلو
    آب گوشت : 4 لیوان
    کوفته ریزه : 10 تا 15 عدد
    سیب زمینی : 1 عدد متوسط
    ماست : به مقدار لازم
    نمک ، فلفل ، زرد چوبه به مقدار لازم.

    طرز تهیه :

    برنج را از یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید.
    عدس را هم بشوئید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش خیس کنید .
    ( داخل یک ظرف با درب بسته ).
    بعد در قابلمه ای مناسب با گنجایش کل مواد آش ، کمی روغن بریزید و پیاز خلال شده را همراه کمی زردچوبه در آن سرخ کنید تا طلایی شود .
    بعد آب عدس را خالی کنید و آن را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید . سپس دو لیوان از آب گوشت را به عدس بیفزائید و حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا آب گوشت بجوشد بعد درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر کنید تا عدس
    ( با حرارت ملایم ) تقریبا نیم پز شود . طی این یک ساعت ، سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید .
    کوفته ریزه را هم آماده کنید ، کمی سرخ کنید و کنار بگذارید . بعد از اینکه عدس نیم پز شد ، برنج را به عدس اضافه کنید . و صبر کنید تا برنج کمی باز شود . یک عدد پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و در یک کاسه ، کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به آن بیفزائید وهمراه سبزی ( که بهتر است اسفناج آن کمی بیشتر باشد ) و باقیمانده آب گوشت به آش اضافه کنید . ( دقت کنید که آب داخل آش کم نباشد . هرجا نیاز به اضافه کردن آب بود ، از آب جوش استفاده کنید )حدودا یک ساعت بعد از اضافه کردن سبزی ، سیب زمینی های سرخ شده را داخل آش بریزید و چند دقیقه بعد کوفته ریزه ها را داخل آش بیندازید.
    15 تا 20 دقیقه بعد از ریختن کوفته ریزه ها ، آش آماده سرو است .
    ماست به دو صورت همراه این آش سرو میشود :
    1 – حدود یک الی دو لیوان از ماست را قبل از سرو داخل آش بریزد و کاملا مخلوط کنید و بعد سرو کنید و باقیمانده ماست را موقع میل کردن غذا روی آن بریزید .
    2 – ماست را بدون اینکه داخل آش بریزید ، در ظرف جداگانه کنار آش سرو کنید .
    موقع صرف آش ، هرکس بسته به ذائقه خود به مقدار دلخواه ، ماست به غذا اضافه خواهد کرد .

    مواد لازم جهت تهیه کوفته ریزه برای 10 تا 15 عدد :

    گوشت چرخ کرده: 100 گرم
    پیاز : 1 عدد کوچک
    آرد ذرت : 1 قاشق غذا خوری
    نمک ، فلفل ، زردچوبه روی هم نصف قاشق غذا خوری

    روش تهیه :
    ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و همراه نمک و فلفل ، زردچوبه و آرد ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .
    حدود 15 دقیقه کاملا مخلوط را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا یکدست شود .
    بعد به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل کوفته های کوچک درست کنید و بعد کوفته ها را در مقداری روغن از قبل داغ شده سرخ کنید .
    ? کوثرنت

    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
    [سه شنبه 1397-07-17] [ 09:38:00 ق.ظ ]




     

    #شامی_نخود_ولپه

     

    فوق العاده خوشمزه

     

    ? مواد لازم

     

    گوشت گوسفند بدون چربی نیم کیلو

    لپه و نخود از هر کدام دویست و پنجاه گرم

    پیاز سه عدد

    تخم مرغ سه الی چهار عدد

    نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

     

    ♨️طرز تهیه

     

    از روز قبل نخود را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم تا نفخ آن از بین برود. نخودها را با نصف پیاز بگذارید تا بپزد. وقتی نخودها نرم شده به آن نمک اضافه کنید.

     

    گوشت را بشورید و تکه‌تکه کنید و در یک قابلمه متوسط بریزید و با نصف دیگر پیاز ، نمک ، فلفل و کمی آب بگذارید تا با حرارت کم بپزد و آب آن تمام شود.

     

    لپه ها را نیز پاک کرده و نیم ساعت خیس کنید. سپس آب آنرا عوض کرده و بگذارید تا با نصف پیاز و نمک با حرارت متوسط بپزد.

     

    فقط توجه داشته باشید‼️آب لپه نباید خیلی زیاد باشد ؛ ضمنا حرارت ‌دادن را تا زمانی ادامه دهید که علاوه ‌بر پختن لپه ، آب آن نیز جذب لپه شود.

     

    بعد از آنکه همه مواد پختند و سرد شدند ؛ نخود و لپه را همراه با گوشت پخته چرخ کنید. همه مواد را مخلوط کنید و نصف پیاز رنده شده، اندکی نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید. کاملا ورز دهید.

     

    نکات‼️

     

    ✍ اگر خمیر شما شل شد میتوانید مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

     

    ✍ اگر خمیر خشک شد تخم مرغ به مواد اضافه کنید.

     

    حالا در یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. در این فاصله ، مقداری به اندازه کمی بزرگ‌تر از یک تخم‌مرغ از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله کردن، با فشار روی یک دست به‌صورت گرد پهن کنید ، سپس با انگشت دست مقابل ، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد کنید.

     

    شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم به‌همین صورت آماده کنید. وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ شدند آنها را برگردانده، طرف دیگر را سرخ کنید.کوثرنت

    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
    [سه شنبه 1397-07-10] [ 12:17:00 ب.ظ ]




    آشپزی

    ساکسی کباب (دلمه بادمجان با گوشت)

    مواد لازم:
    3عدد بادمجان محلی
    مواد داخل:
    400 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده
    1 عدد پیاز
    2 عدد فلفل قرمز و فلفل سبز(فلفل ترکیه ای)
    3 قاشق غذاخوری روغن مایع
    1 قاشق مربا خوری نمک
    1 قاشق چای خوری زیره
    1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
    برای سس:
    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    1 لیوان آب گرم
    طرز تهیه:
    ابتدا بادمجان ها را یک در میان به شکل راه راه پوست بکنید سپس 2 قسمت کنید و داخل بادمجان را خالی کنید و کمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید و اجازه بدید خشک شود . تمام قسمتهای بادمجان ها را چرب کنید و در فر 200 درجه بپزید. داخل ماهیتابه داغ روغن مایع بریزید و گوشت قرمز را داخل ماهیتابه ریخته سرخ کنید سپس پیاز ، فلفل ها و ادویه ها را به گوشت پخته شده اضافه کنید و تفت بدید. داخل بادمجان های پخته شده را با مواد گوشتی پر کنید. رب را در آب گرم حل کنید و روی بادمجان ها و داخل ظرف بریزید و مجدد در فر 200 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. نوش جان
    کوثر نت

    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
    [چهارشنبه 1397-07-04] [ 10:21:00 ق.ظ ]
    1 3 4 5 6