آشپزی

ساکسی کباب (دلمه بادمجان با گوشت)

مواد لازم:
3عدد بادمجان محلی
مواد داخل:
400 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز و فلفل سبز(فلفل ترکیه ای)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 لیوان آب گرم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را یک در میان به شکل راه راه پوست بکنید سپس 2 قسمت کنید و داخل بادمجان را خالی کنید و کمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید و اجازه بدید خشک شود . تمام قسمتهای بادمجان ها را چرب کنید و در فر 200 درجه بپزید. داخل ماهیتابه داغ روغن مایع بریزید و گوشت قرمز را داخل ماهیتابه ریخته سرخ کنید سپس پیاز ، فلفل ها و ادویه ها را به گوشت پخته شده اضافه کنید و تفت بدید. داخل بادمجان های پخته شده را با مواد گوشتی پر کنید. رب را در آب گرم حل کنید و روی بادمجان ها و داخل ظرف بریزید و مجدد در فر 200 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. نوش جان
کوثر نت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...