سمن بویان،نهال عشق


تیر 1397
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << < جاری> >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          





جستجو



Random photo
الوداع....ای ماه خوب خدا



رتبه
     



    نزدیک بیست سال از این آمار میگذرد و ما هنوز در سقوط شدید و عقیم تر شدن هستیم… ایران رکورد دار نازایی … جایگزین هم شده صدها مرکز ناباروری که هر بلایی سر جنین میاورند…

    1532111074k_pic_c9bd0dc4-d57c-4ba2-a151-52e3e51fbbbf.jpg

    موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
    [شنبه 1397-04-30] [ 09:54:00 ق.ظ ]




    #چی_بپزم_طلبگی مواد لازم :

    آدر گندم : 3 لیوان سرخالی

    شیر : 1 لیوان

    شکر : ½ لیوان

    کشمش : ½ لیوان

    تخم مرغ : 1 عدد

    پودر خمیر مایه : 1 قاشق غذاخوری

    کره : 100 گرم

    نمک : به مقدار لازم

    طرز تهیه خمیر شیرمال :

    1- پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند.

    2- درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.

    3- خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیرباید مانند نرمی لاله گوش باشد.

    4- خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی ان را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.

    5- سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید.

    6- برای روی خمیر مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ).

    7- پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید.

    نکته اول: خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد.

    نکته دوم : در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید.کوثرنت


    موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
     [ 09:49:00 ق.ظ ]