نان_پنچیک_با_کرم_زعفرانی

مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم ( یا شیر ولرم ) 125 میلی لیتر
خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری سر خالی
شکر 1 قاشق چایخوری
روغن 50 گرم
شکر 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 400 گرم ( تقریبی است )
نمک 1/4 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم:

شیر سرد 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
شکر 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کره 20 گرم
زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب آب ولرم و پودر خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر بریزید و درب ظرف را بسته و بگذارید در یک جای گرم تا به مدت 10 دقیقه بماند.
در یک ظرف دیگر روغن مایع را با شکر و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر آماده شده را هم اضافه کنید و آرد و نمک را مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید به مدت 10 دقیقه تا خمیر لطیفی به دست آید . حالا کمی آرد درون کاسه بریزید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیر را هم کمی آرد بپاشید و یه دستمال تمیز روی خمیر بیندازید و بگذارید تا خمیر به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا حجم آن 2 برابر شود.

بعد از سپری شده زمان مذکور خمیر را کمی دیگر ورز داده و از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کنید و با فاصله درون سینی فر که چرب شده بچینید .باز هم به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر درون سینی حجمش زیاد شود .
حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه .
خمیر ها را به مدت 25 دقیقه توی فر بگذارید تا بپزد و در این فاصله کرم داخل پنچیک را آماده کنید.

برای تهیه کرم ابتدا شیر سرد را با آرد و شکر خوب مخلوط کنید و بعد بگذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا غلیظ شود وقتی کمی غلیظ شد یک عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و کم کم به مواد روی حرارت اضافه کنید و همچنان به هم زدن مواد روی گاز ادامه دهید تا تخم مرغ نبرد ، حالا زعفران را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا کرم غلیظی بدست بیاد بعد کرم را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید .
وقتی پنچیک ها آماده شدند . نانها را از وسط برش داده و درون آنرا با کرم پر کنید و روی پنچیک را با پودر قند تزئین کنید. 

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...