مربای هندوانه |
#_مربا_پوست_هندوانه مواد لازم: آب 2 پیمانه شکر 500 گرم دانه هل کوبیده 1 قاشق چای خوری گلاب 1 پیمانه جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری آب آهک 500 گرم پوست هندوانه 500 گرم ✍ طرز تهیه: ابتدا آهک را در ظرفی میریزیم دو یا سه لیوان آب روی آهک ریخته و کاملا هم میزنیم پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد کرده یا قالب میزنیم آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده میریزیم و میگذاریم 24 ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد میشوییم این کار را چند بار تکرار میکنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام میدهیم و با مقداری آب میگذاریم تا بپزدسپس پوست هندوانهها را در صافی میریزیم تا آب آن برود. شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن میریزیم و شکر را میجوشانیم شربت را صاف کرده و پوست هندوانهها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار میگیریم. وقتی شربت قوام آمد دانههای هِل و گلاب را داخل مربا میریزیم مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت برداریدو در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری میکنیم.
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1397-04-28] [ 06:34:00 ق.ظ ]
|