#مربای_انگور

? مواد لازم:
انگور بدون هسته نیم کیلو
آب 3لیوان
شکر نیم کیلو
زعفران برای خوشرنگ شدن 1ق غ
وانیل 1ق چ
آبلیمو یا جوهر لیمو 1ق غ

♨️طرز تهیه:
انگور رو خوب بشویید وبزارید کنار وآب وشکر رو روی حرارت بزارید تا بجوشه وکمی قوام بیاد بعد انگورها رو اضافه کنید ویک ساعت بزارید تا بپزه وشیره به خوردشون بره وطوری که داخل انگورها شفاف وشیشه ای بشه،15 دقیقه آخر زعفران ووانیل وآبلیمو رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید وهمونطور توی قابلمه بزارید یک روز بمونه وبعد داخل شیشه بریزید ودر یخچال نگهداری کنید.

✅ نکات:
1- همیشه از میوه های بدون لک وسالم برای درست کردن مربا استفاده کنید.

2- همیشه برای 1کیلو میوه ترش 1کیلو شکر وبرای 1کیلو میوه شیرین 750گرم شکر در نظر بگیرید.

3- میوه های درشت با پوست سفت را با حرارت کم بجوشونید وبرای میوه های کوچکتر حرارت بیشتر باشه .

4- برای اینکه بفهمید شیره مرباتون قوام آمده با قاشق مقداری از شیره رو بردارید وداخل آب سرد بریزید اگر ته لیوان رفت ومخلوط نشد یعنی قوام آمده .

5- هیچ وقت مربای گرم رو در شیشه نریزید وصبر کنید تا خنک شود.

6- علت شکرک زدن مربا جوشیدن بیش از حد آن است که در اینصورت یک یا دو فنجان آب جوش اضافه کرده وبزارید چند جوش بزنه وکمی آبلیمو به آن اضافه کنید .

7- هربار بیشتر از 2کیلو میوه را مربا نکنید چون هرچه مقدار میوه بیشتر باشه زمان طبخش بیشتر واین در کیفیت مربا تاثیر خواهد گذاشت .

8- کف روی مربا رو در پایان پخت بگیرید وبرای جلوگیری از میتوان 1ق کره به اون اضافه کرد.

9- موقع پخت مربا در قابلمه رو باز بزارید تا رنگش تغیر نکنه ،بجز مربای به که باید حتما در ظرف رو بزارید تا رنگ اون قرمز شه.

10- برای جلوگیری از تغیر رنگ وخوشرنگ شدن مرباتون بهتره از ظرف لعابی یا استیل استفاده کنید.

11- همیشه آبلیمو را 15دقیقه آخر وقبل از برداشتن از روی حرارت به مربا اضافه کنید.

12- دلیل کپک زدن مربا قوام نیامدن شربت به اندازه کافی میباشد که در اینصورت مقداری شکر اضافه وبزارید کمی بجوشه (درصورتی میتوانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک زیاد نباشد وترش نشده باشد).

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت