سمن بویان،نهال عشق
 



#شهید_حمید_سیاهکالی_مرادی

شهیدان ما را هم دعا کنید

ما جاماندگان اربعین هستیم

با پای دل ما را هم به سرزمین نینوا ببرید 

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[یکشنبه 1397-07-29] [ 10:35:00 ب.ظ ]




موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
 [ 10:32:00 ب.ظ ]




موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[دوشنبه 1397-07-23] [ 01:21:00 ب.ظ ]




برداشت_آزاد
برداشتی آزاد از جزوه روش تحقیق دکتر میرخلیلی از اساتید راهنمای استان یزد
در بخشی از این جزوه درباره شیوه تنظیم عنوان تحقیق و شرایط آن چنین آمده است:
…«شرایط تدوین موضوع تحقیق :
- موضوع باید به صورت عبارت مثبت خبری باشد .
- عدم استفاده از کلمات زائد بدون نقش وبار در تحقیق (شبه مترادف ها حذف شوند )
- منابع ومراجع موجود جهت انتخاب موضوع:
1 -استفاده از تجارب شخصی وفردی محقق
2-استنتاج از نظریه ها وفرضیات موجود و مطرح (مثل اقتصاد مقاومتی وسبک زندگی)
3 -استفاده از متون مربوط به موضوع تحقیق .»
مطالعه و مباحثه این جزوه کاربردی و مفید را به دوستان طلبه توصیه می کنم.
با تشکر از سرکار خانم دهقانی (معاون پژوهش استان یزد) برای انتشار این جزوه در فضای پژوهشی کوثر نت.
#کوثر_پژوهان #برداشت_آزاد #موضوع_یابی #سطح_دو

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[یکشنبه 1397-07-22] [ 03:49:00 ب.ظ ]




کتاب«یادت باشد» زندگی‌نامه شهید مدافع حرم شهید حمید سیاهکالی‌مرادی

استقبال کم‌نظیر از کتاب زندگی یک دهه شصتی!
«یادت باشد» زندگی‌نامه شهید مدافع حرم شهید حمید سیاهکالی‌مرادی یک روز بعد از رونمایی به چاپ دوم رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، چاپ نخست عاشقانه‌ترین کتاب شهدای مدافع حرم که طی روزهای اخیر با استقبال کم‌نظیر دوست‌داران فرهنگ و ادب رونمایی شده بود، به پایان رسید.

در حالی که تنها دو روز از رونمایی کتاب«یادت باشد» زندگی‌نامه داستانی شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی‌مرادی گذشته است، چاپ نخست این کتاب به اتمام رسید و به زودی چاپ دوم این کتاب در اختیار علاقمندان به آثار حوزه ایثار و شهادت قرار می‌گیرد.

کتاب«یادت باشد» روایتی کاملاً عاشقانه از چهار سال زندگی شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی‌مرادی است که از پنجره نگاه همسر بزرگوار ایشان روایت شده و توسط محمدرسول ملاحسنی به رشته تحریر درآمده است، کتابی که در 10 فصل فراز و فرود یک زندگی عاشقانه را از روز نخست خواستگاری تا روزهای بعد از شهادت به تصویر می‌کشد.

افرادی که کتاب‌هایی همچون«اینک شوکران» شهید مدق یا مجموعه«نیمه پنهان ماه» را دنبال کرده‌اند، اکنون می‌توانند با مطالعه این کتاب لحظه به لحظه با زندگی«فرزانه و حمید» همراه شوند، در هوای این کتاب نفسی تازه کنند و درس‌های فراوانی از یک سبک زندگی اسلامی ایرانی را با مطالعه این کتاب بیاموزند.

کتاب«یادت باشد» عاشقانه‌ترین کتاب شهدای مدافع حرم برای شهید پاییزی دفاع از حریم عقیله عقلا زینب‌کبری است که در پاییز سال 89 به کربلا رفت، در پاییز سال 91 عقد کرد، در پاییز سال 92 ازدواج کرد و نهایتاً در پاییز سال 94 به شهادت رسید!

طراحی جذاب جلد این کتاب گویای همین غربت همسرانه از جنس پاییز است که کتاب«یادت باشد» را بیش از هر چیزی به کتابی سراسر عشق و محبت و دلدادگی بدل کرده است، عشقی که شاید در زندگی زمینی به جدایی رسیده باشد اما این تعلق خاطرها هیچ‌گاه کهنه نمی‌شود.

مخاطبانی که مستند ملازمان حرم را دنبال می‌کنند به خوبی می‌دانند قسمت چهاردهم این مستند در خصوص همین شهید بزرگوار است که یکی از پربیننده‌ترین قسمت‌های این مجموعه مستند بود و بازخوردهای بسیاری درسطح کشور داشت به‌گونه‌ای که بسیاری از مردم«حمید و فرزانه» را با همین مستند می‌شناسند، بدون شک کتاب یادت باشد تفصیل زیبای همین مستند است که در 378 صفحه با روایتی گیرا، خط به خط خواننده را وارد یک زندگی کاملاً عاشقانه می‌کند.

کتاب«یادت باشد» استعاره‌ای از تمام یادت باشدهای همسران شهدای مدافع حرم است که در لحظات وداع تقدیم گام‌های راسخ این مردان از خودگذشته کردند، یادت باشد از همان جمله معروف شهید حمید سیاهکالی‌مرادی روز قبل از اعزام به سوریه آغاز می‌شود که خطاب به همسرش گفت:«دلم را لرزاندی اما ایمانم را نمی‌توانی بلرزانی!»، یادت باشد قصه رباب‌های سرزمین ماست که زینب گونه صبوری پیشه کرده‌اند و پرچم پاسداری از حریم حرمت این زندگی عاشقانه را به دوش می‌کشند.

در متن پشت جلد کتاب«یادت باشد» این گونه آمده است: سر سفره که نشست گفت:«آخرین صبحونه رو با من نمی‌خوری؟!»؛ با بغض گفتم:«چرا این طور میگی؟ مگه اولین باره میری مأموریت؟!»؛ گفت:«کاش می‌شـد صداتو ضبط می‌کردم با خودم می‌بردم که دلم کمتر تنگت بشه». گفتم:«قرار گذاشتیم هر کجا که تونستی زنگ بزنی، من هر روز منتظر تماست می‌مونم منو بی خبر نذار».

با هر جان کندنی که بود برایش قرآن گرفتم تا راهیش کنم، لحظه آخر به حمید گفتم:«حمید تو رو به همون حضرت زینب(س) هرکجا تونستی تماس بگیر». گفت:«جور باشه حتماً بهت زنگ می‌زنم، فقط یه چیزی، از سوریه که تماس گرفتم چطوری بگم دوستت دارم؟ اونجا بقیه هم کنارم هستن، اگه صدای منو بشنون از خجالت آب میشم»؛ به حمید گفتم:«پشت گوشی به جای دوستت دارم بگو یادت باشه! من منظورت رو می‌فهمم». از پیشنهادم خوشش آمده بود، پله‌ها را که پایین می‌رفت برایم دست تکان می‌داد و با همان صدای دلنشینش چندباری بلند بلند گفت:«یادت باشه! یادت باشه!» لبخندی زدم و گفتم:«یادم هست! یادم هست!».

کتاب یادت باشد می‌تواند بهترین انتخاب برای مطالعه یا نذر فرهنگی برای مسجد و هیأت یا حتی بهترین هدیه به مناسبت روز زن و عید نوروز امسال باشد، کتابی که با روایتی ساده لب را می‌خنداند و چشم را می‌گریاند تا همه یادمان باشد این اشک‌ها و لبخندها، این آرامش امروز را مدیون رشادت شهدای مدافع حرم و صبر زینی همسرانشان هستیم.

علاقمندان جهت سفارش این کتاب و دریافت پستی آن می‌توانند از طریق لینک«http://yadat-bashad.ir/ketab/»  اقدام کنند؛ همراه هر کتاب برگه مربوط به مسابقه بزرگ کتابخوانی از محتوای این کتاب ارسال می‌شود که شرکت‌کنندگان از جوایزی همچون پنج کمک هزینه سفر کربلای معلی، پنج کمک هزینه سفر مشهد مقدس و پنج ربع سکه بهارآزادی بهره‌مند می‌شوند.

موضوعات: فرهنگی  لینک ثابت
[شنبه 1397-07-21] [ 10:40:00 ق.ظ ]





برای 4 تا 6 نفر
پیاز : 2 عدد متوسط
عدس : 1 لیوان
برنج : 1 استکان
سبزی آش .
( تره، جعفری، اسفناج، کمی گشنیز )
: 1 کیلو
آب گوشت : 4 لیوان
کوفته ریزه : 10 تا 15 عدد
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ماست : به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه به مقدار لازم.

طرز تهیه :

برنج را از یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید.
عدس را هم بشوئید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش خیس کنید .
( داخل یک ظرف با درب بسته ).
بعد در قابلمه ای مناسب با گنجایش کل مواد آش ، کمی روغن بریزید و پیاز خلال شده را همراه کمی زردچوبه در آن سرخ کنید تا طلایی شود .
بعد آب عدس را خالی کنید و آن را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید . سپس دو لیوان از آب گوشت را به عدس بیفزائید و حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا آب گوشت بجوشد بعد درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر کنید تا عدس
( با حرارت ملایم ) تقریبا نیم پز شود . طی این یک ساعت ، سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید .
کوفته ریزه را هم آماده کنید ، کمی سرخ کنید و کنار بگذارید . بعد از اینکه عدس نیم پز شد ، برنج را به عدس اضافه کنید . و صبر کنید تا برنج کمی باز شود . یک عدد پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و در یک کاسه ، کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به آن بیفزائید وهمراه سبزی ( که بهتر است اسفناج آن کمی بیشتر باشد ) و باقیمانده آب گوشت به آش اضافه کنید . ( دقت کنید که آب داخل آش کم نباشد . هرجا نیاز به اضافه کردن آب بود ، از آب جوش استفاده کنید )حدودا یک ساعت بعد از اضافه کردن سبزی ، سیب زمینی های سرخ شده را داخل آش بریزید و چند دقیقه بعد کوفته ریزه ها را داخل آش بیندازید.
15 تا 20 دقیقه بعد از ریختن کوفته ریزه ها ، آش آماده سرو است .
ماست به دو صورت همراه این آش سرو میشود :
1 – حدود یک الی دو لیوان از ماست را قبل از سرو داخل آش بریزد و کاملا مخلوط کنید و بعد سرو کنید و باقیمانده ماست را موقع میل کردن غذا روی آن بریزید .
2 – ماست را بدون اینکه داخل آش بریزید ، در ظرف جداگانه کنار آش سرو کنید .
موقع صرف آش ، هرکس بسته به ذائقه خود به مقدار دلخواه ، ماست به غذا اضافه خواهد کرد .

مواد لازم جهت تهیه کوفته ریزه برای 10 تا 15 عدد :

گوشت چرخ کرده: 100 گرم
پیاز : 1 عدد کوچک
آرد ذرت : 1 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه روی هم نصف قاشق غذا خوری

روش تهیه :
ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و همراه نمک و فلفل ، زردچوبه و آرد ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .
حدود 15 دقیقه کاملا مخلوط را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا یکدست شود .
بعد به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل کوفته های کوچک درست کنید و بعد کوفته ها را در مقداری روغن از قبل داغ شده سرخ کنید .
? کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
[سه شنبه 1397-07-17] [ 09:38:00 ق.ظ ]




آموزش پژوهش محور

معاون پژوهش مركز استان فارس در باب اشراب آموزه ها ومهارتهاي پژوهشي در برنامه آموزشی ، با تشریح برنامه های پژوهشی سال تحصیلی 97 در جمع مدیران ،معاونین واساتید محترم خواستار جدي گرفتن برنامه هاي پژوهشي شد واز اساتيد درخواست نمود كه روش تدريس خود را برپايه پژوهش وتحقيق تغيير داده وآموزش پژوهش محور رادنبال كنند.

ایشان  ،با توجه به نقش پژوهش وتحقیق در درک و فهم بهتر وعمیق تر مطالب تاکید کردند که بی شک تاثیر اساتید محترم را در ایجاد انگیزه طلاب را نمیتوان نادیده گرفت واساتید محترم نقش بسزایی در زمینه تربیت طلاب پویا ،متفکر وآشنا به مسائل روز دارند وان شاالله تلاش کنیم که در این مسیر قدم های خوبی برداریم /. 

موضوعات: پژوهشی  لینک ثابت
[دوشنبه 1397-07-16] [ 09:44:00 ق.ظ ]




 معاون پژوهش مركز استان فارس در باب اشراب آموزه ها ومهارتهاي پژوهشي ، خواستار جدي گرفتن برنامه هاي پژوهشي شد واز اساتيد درخواست نمود كه روش تدريس خود را برپايه پژوهش وتحقيق تغيير داده وآموزش پژوهش محور رادنبال كنند .

وی با تشریح برنامه های پژوهشی سال تحصیلی 97درجمع مدیران ،معاونین واساتید حوزه های علمیه استان فارس

برلزوم اهمیت پژوهش وتحقیق در  یادگیری بهتر تاکید کردند.

  تربیت طلاب پویا ومتفکر وآشنا با مسائل روز با توجه به نیاز جامعه از وظایف حوزه های علمیه میباشدکه بی شک  استاد محترم در این زمینه تاثیر بسزایی دارند .

موضوعات: پژوهشی  لینک ثابت
 [ 09:29:00 ق.ظ ]




«آیت‌الله علی شیخ موحد» مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در جمع اساتيد حوزه هاي علميه خواهران شهر شيراز  با  اشاره به آيه شريفه:  لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (164سوره آل عمران )عنوان كردند : در اين آيه شريفه 3نكته مهم وجود دارد اول اينكه تعبير قرآن از من الله از نگاه فلسفي به معناي آنچه كه استحقاق زيادتر ازعمل را داشته باشد باشد. به تعبير امام (ره ) كه فرمودند معلمين كار انبياء مي كنند . دوم : تقدم تزكيه بر تعليم است ، چرا تزكيه قبل از تعليم است علت اين است كه ما در بحث تعقل اين را پذيرفتيم كه اعمال خوب عقل انسان را زياد مي كند يعني عقل معلم  درس خواندن تنهايش نيست ولي تزكيه اش به تعليمش كمك مي كند .

 

ايشان در تعبير يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ گفتند : حكمت باكتاب چه نسبتي دارد ؟ حكمت شايد بهترين تفسيرش اين است كه انسان ارزش واقعي يك چيزي را بفهمد .

 

ايشان در ادامه صفات شخصي يك استاد خوب را برشمردند وگفتند : استاد مي بايست از آراستگي ظاهر برخوردار باشد نه اينكه لباس پرقيمت بلكه لباس موقر وظاهر موقر داشته باشد اين آراستگي ونظافت ظاهري در امر تبليغ بسيار مهم است .

 

سپس اينكه قاطعيت در تدريس داشته باشد آنچه را كه خود نفهميده است سركلاس عنوان نكند شنونده خوبي براي شاگردش باشد ، قبل از حضور در كلاس حتما مطالعه داشته باشد وصرف اينكه چندسال اين درس را تدريس مي كند سركلاس نرود .

 

مدير حوزه هاي علميه خواهران در ادامه ، ضمن بيان رهنمودهايي به  اساتيد اشاره به اين بيت شعر از عطار داشتند :

 

هركه او دنياي دون را كم گرفت                  همچو صبح از صدق خود عالم گرفت

 

اينكه علماي بزرگ ما درس را به صورت كافي وشافي بيان مي كردند وهدف از تدريس ايشان پول نبود من  نمي گويم در قبال تدريس پول نگيريد بلكه براي پول تدريس نكنيد . ايشان بعد عقلانيت تدريس را محور بسيار مهمي برشمردند وگفتند: اعتدال جوهرش عقلانيت است اعتدال هيچ معنايي ندارد غير از عقلانيت . اينكه معلم بفهمد تا چه ميزان مي تواند به شاگردش در اين راه كمك كند وتا چه قدر مي تواند كارآيي داشته باشد .روش تدريس بايد علمي وبه روز باشد واينكه استاد مي بايست به شاگردش احترام بگذارد اين احترام به طلبه جايگاه مهمي دارد.

موضوعات: مذهبی  لینک ثابت
 [ 09:29:00 ق.ظ ]




درمان دندان درد

?????

دندان درد میتواند به علت مسواک نزدن،عدم استفاده از نخ دندان ،شکستن دندان ،پر کردن دندان ،ضربه ،جراحت قدیمی ،التهاب ناگهانی دندان و…..باشد.

 

درمان خوراکی :

مرزه ،چغندر ،آب ترشک ،آب برگ چغندر.

درمان گیاهی :

1٫ سیر تازه را ریز ریز کرده بپزید و به صورت ضماد استفاده کنید.

2٫ پودر نرم فلفل برای ناراحتی دندان های کرم خورده مفید است.

3٫ غرغره ی آب انگور و سرکه مفید است.

4٫ زیره را با سرکه جوشانیده و آب آن را مضمضه نمایید.

5٫ جوییدن پوست سبز گردو دندان درد شدید را تسکین می دهد.

6٫ مقداری نعناع را جویده سپس میل نمایید.

7٫ بر روی محل درد اندکی پودر میخک بپاشید.

موارد پرهیز :

خرما ، شیرینی جات.

??????

راهکارهایی برای درمان ورم و پیله ی دندان

درمان خوراکی:

گلپر،پیاز ،باقلا، آب شلغم.

درمان گیاهی:

1٫ پوست انار را ساییده ،بر لثه بگذارید.

2٫ اگر مقداری کتیرای سفید را روی دندانی که چرک و ورم کرده بگذارید و بخوابید،ورم سر باز کرده و چرک خارج می شود.

3٫ سماق را با گلاب مخلوط کرده ،روزی سه بار دندان ها را با آن بشویید.

4٫ مقداری انجیر را در شیر،پخته و به مدت یک ساعت روی ورم قرار دهید.

درمان با آبمیوه جات:

آب ازگیل.

کپی ازکوثرنت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت
[سه شنبه 1397-07-10] [ 12:19:00 ب.ظ ]




 

#شامی_نخود_ولپه

 

فوق العاده خوشمزه

 

? مواد لازم

 

گوشت گوسفند بدون چربی نیم کیلو

لپه و نخود از هر کدام دویست و پنجاه گرم

پیاز سه عدد

تخم مرغ سه الی چهار عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

♨️طرز تهیه

 

از روز قبل نخود را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم تا نفخ آن از بین برود. نخودها را با نصف پیاز بگذارید تا بپزد. وقتی نخودها نرم شده به آن نمک اضافه کنید.

 

گوشت را بشورید و تکه‌تکه کنید و در یک قابلمه متوسط بریزید و با نصف دیگر پیاز ، نمک ، فلفل و کمی آب بگذارید تا با حرارت کم بپزد و آب آن تمام شود.

 

لپه ها را نیز پاک کرده و نیم ساعت خیس کنید. سپس آب آنرا عوض کرده و بگذارید تا با نصف پیاز و نمک با حرارت متوسط بپزد.

 

فقط توجه داشته باشید‼️آب لپه نباید خیلی زیاد باشد ؛ ضمنا حرارت ‌دادن را تا زمانی ادامه دهید که علاوه ‌بر پختن لپه ، آب آن نیز جذب لپه شود.

 

بعد از آنکه همه مواد پختند و سرد شدند ؛ نخود و لپه را همراه با گوشت پخته چرخ کنید. همه مواد را مخلوط کنید و نصف پیاز رنده شده، اندکی نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید. کاملا ورز دهید.

 

نکات‼️

 

✍ اگر خمیر شما شل شد میتوانید مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

 

✍ اگر خمیر خشک شد تخم مرغ به مواد اضافه کنید.

 

حالا در یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. در این فاصله ، مقداری به اندازه کمی بزرگ‌تر از یک تخم‌مرغ از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله کردن، با فشار روی یک دست به‌صورت گرد پهن کنید ، سپس با انگشت دست مقابل ، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد کنید.

 

شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم به‌همین صورت آماده کنید. وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ شدند آنها را برگردانده، طرف دیگر را سرخ کنید.کوثرنت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 12:17:00 ب.ظ ]




آشپزی

ساکسی کباب (دلمه بادمجان با گوشت)

مواد لازم:
3عدد بادمجان محلی
مواد داخل:
400 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز و فلفل سبز(فلفل ترکیه ای)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 لیوان آب گرم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را یک در میان به شکل راه راه پوست بکنید سپس 2 قسمت کنید و داخل بادمجان را خالی کنید و کمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید و اجازه بدید خشک شود . تمام قسمتهای بادمجان ها را چرب کنید و در فر 200 درجه بپزید. داخل ماهیتابه داغ روغن مایع بریزید و گوشت قرمز را داخل ماهیتابه ریخته سرخ کنید سپس پیاز ، فلفل ها و ادویه ها را به گوشت پخته شده اضافه کنید و تفت بدید. داخل بادمجان های پخته شده را با مواد گوشتی پر کنید. رب را در آب گرم حل کنید و روی بادمجان ها و داخل ظرف بریزید و مجدد در فر 200 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. نوش جان
کوثر نت

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
[چهارشنبه 1397-07-04] [ 10:21:00 ق.ظ ]




? شرحی از #امام_حسین علیه‌السلام و قیامش در نشریه آمریکاییِ هافینگتن‌پست ??

Imam Hussain: The Man Who Opposed the Founding Fathers of ISIS. The Imam of Peace

09/20/2017 11:37 PM ET

 

امام‌ حسین مردی که علیه پدرانِ فکری داعش ایستادگی و قیام کرد.

امام صلح

 

Yazid sent a letter to Marwan, his fellow Umayyad kinsman, saying “Seize Hussain and his associates in order that they give the oath of allegiance. Act so fiercely that they have no chance to do anything before giving the oath of allegiance”. (2)

 

یزید به مروان که با او خویشاوندی داشت اینگونه نامه نوشت: «حسین و اطرافیانش را برای اخذ بیعت دستگیر کن! این کار را با شدت و خشونتی به انجام برسان که آنها نتوانند پیش از بیعت کردن کاری از پیش ببرند»

? 2- تاریخ طبری

 

 

Hussain refused and said: “I will never give Yazid my hand like a man who has been humiliated, nor will I flee like a slave… I have not risen to spread evil or to show off… I only desire to enjoin good values and prevent evil.” and that “Someone like me, does not pledge allegiance to someone like him”. Hussain’s final decision was: “Death with honour is far better than life in humiliation”.

 

اما امام حسین نپذیرفت و پاسخ داد:

«من هرگز مانند فردی ذلیل، دست بیعت به یزید نخواهم داد و نه خواری بردگی را تحمل می‌کنم! من برای شر و فساد یا منافع شخصی قیام نکرده‌ام، بلکه تنها برای امر به معروف و نهی از منکر به‌پا خاسته‌ام… هرگز کسی چون من باکسی مانند یزید بیعت نخواهد کرد» حرف آخر امام حسین این بود:

«مرگ با عزت بهتر است از زندگی با ذلت»

 

 

Today, over 20 million Muslims including Christians from all corners of the world, continue the yearly march of hundreds of kilometres from south of Karbala to pay respect to his shrine during the annual pilgrimage of Arbaeen (being the 40th day post martyrdom), this has been recorded as the largest religious gathering on earth.

 

هر ساله بیشتر از 20 میلیون مسلمان که مسیحیان هم از تمامی جهان به آنها ملحق می‌شوند، صدها کیلومتر در راهپیمایی عظیم کربلا در اربعین(چهل روز بعد از شهادتش) برای بزرگداشت و ادای احترام به او، در می‌نوردند؛ که به عنوان بزرگترین اجتماع مذهبی روی کره‌زمین ثبت شده است.

 

? هافینگتون پست

? http://bit.ly/2znEka5

 

The Holy Grave of Imam Hussain in Karbala, Iraq.

 

‌ ? منبع: آنتی بیوتروریسم

 

موضوعات: فرهنگی  لینک ثابت
[دوشنبه 1397-07-02] [ 01:13:00 ب.ظ ]




نشاسته

آبلیمو تازه

آب

شکر

گلاب

دستور طرز تهیه

 

برای تهیه شربت فالوده ابتدا 2 لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود. پس از اینکه شربت کاملا غلیظ شد ، گلاب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی روی حرارت بماند.

 

پس از اضافه کردن شربت اجازه می دهیم شربت چند جوش بزند سپس از روی حرارت بر می داریم. شربت را در دمای محیط قرار می دهیم تا سرد شود سپس درون یک کاسه می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.

 

پس از اینکه شربت به طور کامل یخ زد آن را از فریزر خارج می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پودر شود. یخ پودر شده را مجددا در کاسه ای می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا حالتش را از دست ندهد و به صورت پودر باقی بماند.

 

پس از اینکه پودر یخ آماده شد به سراغ تهیه رشته های فالوده می رویم. نشاسته را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه تبخیر شود و نشاسته غلیظ و کشدار شود.

پس از اینکه نشاسته غلیظ و کشدار شد آنرا درون یک آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار نشاسته را از سوراخ های آبکش رد می کنیم تا به صورت رشته های نازک از آبکش خارج شود. هر چه سوراخ های آبکش کوچکتر باشد فالوده زیباتری در پایان کار خواهیم داشت.

 

یک ظرف حاوی آب و یخ فراوان زیر رشته های فالوده قرار می دهیم تا بعد از خارج شدن از آبکش داخل آب یخ ریخته شوند. ضمنا با دست رشته ها را در آب یخ زیر و رو می کنیم تا در اثر سرمای آب یخ حالت بگیرند و سفت شوند.

 

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و یخ پودر شده را داخلش می ریزیم . در ادامه رشته ها را از داخل آب یخ خارج می کنیم و در ظرف یخ پودر شده می ریزیم. یخ پودر شده را با رشته های فالوده مخلوط می کنیم تا کل نقاط شان را در بر بگیرد.

 

در این مرحله پس از کشیدن فالوده در ظرف مناسب ، آب لیمو ترش را به فالوده اضافه می کنیم و سرو می کنیم. توجه داشته باشید که می توانید از طعم های متفاوتی مثل شربت آلبالو برای خوشمزه تر کردن فالوده خود استفاده کنید

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت
 [ 01:12:00 ب.ظ ]