سمن بویان،نهال عشق
 




#رولت_سرد
اول سیب زمینی ها رو بپزید بذارید سرد بشه بعد رنده کنید .اگه داغ باشه رنده کنید کش میاد جالب نمیشه .بعد خیارشور و مقداری جعفری و دوسه تا حبه سیر رنده کنید با سس مایونز و نمک و فلفل قرمز .این میشه مواد داخلی .حالا تخم مرغ و یکم زردچوبه و کمی نمک و دوسه تا قاشق روغن مایع رو خوب بزنید یکم شیر بریزید باز بزنید حالا آرد رو کم کم اضافه کنید غلظت خمیر باید مثل ماست شل باشه .خمیر رو با ملاقه کف ماهی تابه چرب بریزید به صورتی که یک لایه نازک باشه مثل نون لواش .فقط یکم رو حرارت بذارید هر دوطرف رو حرارت بدید تا مثل نون لواش بشه .نباید زیاد سرخ بشه که رنگش عوض بشه چون قیافش جالب نمیشه .حالا بذارید نون خنک بشه ولی خشک نشه .روش سس مایونز بمالید و ژامبون ها روش بچسبانید بعد از مواد سیب زمینی پهن کنید روش و به آرامی رول کنید .بذارید داخل یخچال یک تا چند ساعت بمونه خودشو بگیره بعد برش دهید و تزیین کنید .یک عصرونه شیک و خوشمزه برای مهمونی هاتون.
نوش جان

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[چهارشنبه 1397-05-31] [ 11:53:00 ب.ظ ]





#حرز_امام_جواد
? حرز امام جواد (علیه السلام)

? خواندن و همراه داشتن این دعا برای دفع بلاها خیلی موثر است. ?

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[یکشنبه 1397-05-21] [ 01:56:00 ب.ظ ]





#مربای_انگور

? مواد لازم:
انگور بدون هسته نیم کیلو
آب 3لیوان
شکر نیم کیلو
زعفران برای خوشرنگ شدن 1ق غ
وانیل 1ق چ
آبلیمو یا جوهر لیمو 1ق غ

♨️طرز تهیه:
انگور رو خوب بشویید وبزارید کنار وآب وشکر رو روی حرارت بزارید تا بجوشه وکمی قوام بیاد بعد انگورها رو اضافه کنید ویک ساعت بزارید تا بپزه وشیره به خوردشون بره وطوری که داخل انگورها شفاف وشیشه ای بشه،15 دقیقه آخر زعفران ووانیل وآبلیمو رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید وهمونطور توی قابلمه بزارید یک روز بمونه وبعد داخل شیشه بریزید ودر یخچال نگهداری کنید.

✅ نکات:
1- همیشه از میوه های بدون لک وسالم برای درست کردن مربا استفاده کنید.

2- همیشه برای 1کیلو میوه ترش 1کیلو شکر وبرای 1کیلو میوه شیرین 750گرم شکر در نظر بگیرید.

3- میوه های درشت با پوست سفت را با حرارت کم بجوشونید وبرای میوه های کوچکتر حرارت بیشتر باشه .

4- برای اینکه بفهمید شیره مرباتون قوام آمده با قاشق مقداری از شیره رو بردارید وداخل آب سرد بریزید اگر ته لیوان رفت ومخلوط نشد یعنی قوام آمده .

5- هیچ وقت مربای گرم رو در شیشه نریزید وصبر کنید تا خنک شود.

6- علت شکرک زدن مربا جوشیدن بیش از حد آن است که در اینصورت یک یا دو فنجان آب جوش اضافه کرده وبزارید چند جوش بزنه وکمی آبلیمو به آن اضافه کنید .

7- هربار بیشتر از 2کیلو میوه را مربا نکنید چون هرچه مقدار میوه بیشتر باشه زمان طبخش بیشتر واین در کیفیت مربا تاثیر خواهد گذاشت .

8- کف روی مربا رو در پایان پخت بگیرید وبرای جلوگیری از میتوان 1ق کره به اون اضافه کرد.

9- موقع پخت مربا در قابلمه رو باز بزارید تا رنگش تغیر نکنه ،بجز مربای به که باید حتما در ظرف رو بزارید تا رنگ اون قرمز شه.

10- برای جلوگیری از تغیر رنگ وخوشرنگ شدن مرباتون بهتره از ظرف لعابی یا استیل استفاده کنید.

11- همیشه آبلیمو را 15دقیقه آخر وقبل از برداشتن از روی حرارت به مربا اضافه کنید.

12- دلیل کپک زدن مربا قوام نیامدن شربت به اندازه کافی میباشد که در اینصورت مقداری شکر اضافه وبزارید کمی بجوشه (درصورتی میتوانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک زیاد نباشد وترش نشده باشد).

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[شنبه 1397-05-20] [ 06:22:00 ب.ظ ]





#آشپزی

سیب زمینی پفکی
مواد اولیه:
سیب زمینی 2 عدد متوسط
تخم مرغ 1 عدد
نشاسته سیب‌زمینی یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه:
برای پختن سیب‌زمینی‌ها دو راه دارید. روش اول سریع‌تر است اما نیاز به مایکروفر دارد. برای این کار سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید. آنها را در کاسه شیشه‌ای بریزید. آنقدر آنها را در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. در صورتی که مایکروفر ندارید می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. صبر کنید کمی خنک شوند سپس پوست بکنید و خرد کنید. حال با استفاده از گوشتکوب یا پوره ساز سیب‌زمینی‌ها را کاملاً له کنید و به صورت پوره در آورید.
تخم‌مرغ‌ را در کاسه کوچکی بشکنید و هم بزنید. حال تخم‌مرغ همزده، شیر، پنیر پارمزان، نشاسته ذرت، نمک و فلفل را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه به صورت خمیر نسبتا یکدستی درآید.
مایه سیب‌زمینی تهیه شده را داخل قیفی با ماسوره ساده بریزید. یا اگر قیف در دسترس ندارید از یک کیسه پلاستیکی ضخیم استفاده کنید. مواد را در گوشه‌ی کیسه جمع کنید و سپس نوک کیسه پلاستیکی را با قیچی برش بزنید.کف تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید روی شعله گاز داغ شود. حال مواد را با قیف به صورت مارپیچی داخل تابه بریزید.
صبر کنید تا یک طرف مارپیچ‌ها طلایی رنگ شود. سپس آنها را برگردانید و مجدداً صبر کنید تا طرف دیگر هم به همان شکل درآید. سپس سیب‌زمینی‌های مارپیچی را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و روی آن جعفری خرد شده یا سبزیجات دیگری که دوست دارید بریزید.

موضوعات: تولیدی  لینک ثابت
[پنجشنبه 1397-05-18] [ 10:22:00 ق.ظ ]